Daftar Slot88
Slot777 Server Thailand
مطبخ روتانا

بسكوت بالزبده

بسكوت بالزبده

بسكوت بالزبده

تقديم الشيف سهام الحشاش

المقادير
كوبايه وربع دقيق
ربع كوبايه بالزبده
بيضه
خمس معالق كبار من السكر البودره
ومعلقه صغيره من الفانيلا
رشه ملح
ومعلقتين كبار من النشا
الطريقه
نضع بولا هننزل بالزبده والسكر ه هنضرب كل المكونات دي مع بعض في المضرب الكهرباء وهننزل بالبيضه والفانله نضربه كمان بالمضرب الكهرباء لغايه اما قوامه بكريمه هننزل بالدقيق والنشا ورشه الملح ونقلبها بالمعلقه من فوق لتحت لغايه يبقى قوام العجينه ملسمها طريه هنسيبها في التلاجه 10 دقائق
هنبدا نجيب العجينه نفردها على الرخامه شكل مدور ومعانا شكل مدور نبدا نعمل البسكوت هنجيب خله وهنبدا نغرزها بشكل عشوائي ونرصها على الصينيه بتاعه الفرن ونبدا ندخلها الفرن لغايه اما تاخذ اللون الذهبي ونسيب البسكوت يبرد تماما بعد كده بنشكل البسكوت بالشوكولاته بيضاء من النوتيلا مكسرات مجروش ونبدا نحطها في الطبق تقديم واتمنى الوصفه تعجبكم

مقالات ذات صلة

زر الذهاب إلى الأعلى
Don`t copy text!